schoorstenen

Schoorstenen laten metselen door Kernebeek Metselwerken

De medewerkers van Kernebeek Metselwerken hebben een passie voor hun vak. Ze beschikken over de nodige ervaring en zijn goed geschoold. Een schoorsteen metselen is voor hen dan ook geen enkel probleem. Wij beschikken over een schoorsteensteiger waardoor wij de werkzaamheden aan uw schoorsteen optimaal kunnen uitvoeren.

Kernebeek Metselwerken metselt uw schoorsteen in Roden

De schoorsteen is maar een klein deel van uw huis is, maar kan bij lekkage grote schade geven aan uw woning. Het is dus belangrijk dat de schoorsteen altijd in goede staat verkeert. Het is dus belangrijk dat u uw schoorsteen opnieuw laat metselen mocht dit nodig zijn. Soms is het mogelijk uw oude stenen schoorsteen te renoveren en zal het niet nodig zijn de gehele schoorsteen nieuw op te metselen. Maar als de toestand van uw schoorsteen zo slecht is dat het raadzaam is deze in zijn geheel af te breken, dan is het metselen van een nieuwe schoorsteen de enige oplossing.

Schoorsteen metselen in overleg met u

De vorm van de te metselen schoorsteen en het type steen kan in overleg met u aangepast worden, waardoor uw schoorsteen één geheel vormt met uw woning.

Nieuws / Actueel